b2 b3 b1

 

 
 
 • Asigurari-domiciliu.ro colaboreaza cu Service-ul AUTOKLASS EXPERT , oferindu-va consiliere pentru rezolvarea cat mai rapida a dosarelor de dauna
 • Decontare Directa cu Majoritatea Firmelor de Asigurari

 

 • Mecanică
  AUTOKLASS EXPERT pune la dispoziție un atelier configurat cu echipament tehnic de ultimă generație, menit să vă ofere maximă calitate și cele mai bune servicii în cel mai scurt timp. De la reviziile tehnice periodice până la operațiuni complexe de reparare, service-ul nostru este întotdeauna pregătit să corespundă și celor mai exigente criterii de calitate, indiferent că se referă la dotarea tehnică, cât și la pregătirea personalului.
 • Diagnoză computerizată
  (OBD-II , inclusiv CAN - Controller, Area Network)

  verificare erori motor, ABS, transmisie și airbag-uri, ESP;
  verificarea codurilor de eroare generice (P0, P2, P3, and U0) și specifice de producător (P1, P3, and U1);
  verificarea datelor de la senzorul de oxigen O2 cât și alți parametri și senzori în timp real;
  verificarea datelor de identificare ale mașinii ( VIN, CIN si CVN );
 • Tinichigerie
  Reparațiile la structura metalică și de rezistența a autovehiculelor (tinichigerie caroserie auto) se realizează într-o zonă specifică cu o suprafață de 500 mp. În cadrul atelierului se poate efectua orice tip de reparație de tinichigerie.
  Atelierul de tinichigerie auto dispune de dotări tehnice moderne pentru redresarea elementelor de caroserie și a intervenției pe structura de rezistență, reducând la maxim folosirea sudurii. În situația în care este necesară folosirea sudurii, utiliăm aparate de sudură cu argon și plasmă, ce protejează caroseria deoarece încălzește doar pe suprafețe mici.
  Pe lângă profesionalismul angajaților, calitatea lucrărilor efectuate în atelierul de tinichigerie este dată și de dotarea tehnică premium existentă: dispozitiv de redresare caroserie (MiniBench - Spanesi); dispozitive speciale pentru tăiere cu plasmă, extractoare, sudură în puncte.

 • Verificarea eficacității frânei
  Cu o tehnologie modernă în ceea ce privește standul de frâne și amortizoare asigurăm un service de cea mai bună calitate care să respecte standardele de siguranță ale autovehiculelor.
 • Vopsitorie
  Pregătirea autovehiculului pentru vopsire se face în stații speciale, dotate cu filtre și grup de aspirație, în scopul protejării și al menținerii curățeniei, care este esențială pentru calitatea serviciului prestat. AutoKlass Expert oferă servicii de vopsitorie auto de cea mai înaltă calitate. Procesul de vopsire al autovehiculului se realizează în camere special amenajate cu atmosferă scăzută asigurând astfel rezultate performante a procesului de vopsire. Vopselele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, culorile fiind obținute computerizat la preferința clientului. Profesionalismul angajaților dublat de calitatea echipamentului conduc la executarea lucrărilor de vopsitorie cu acea promptitudine doar visată de client până acum.
 • Tractări auto
  Asigurăm asistență tehnică rutieră specializată non-stop cu o capacitate de tractare până la 3,5 tone. Datorită unei logistici foarte bine pusă la punct răspundem prompt solicitărilor, asigurând un timp optim de intervenție.